2268 -Eladó 1,6 ha szántó Érden a 7-es főút mellett

  • 11

Azonosító : 2268

Eladó 9,900,000 Ft - mezőgazdasági

Érd déli részén a 7-es főút mellett eladó 3 helyrajzi számon lévő, együttesen 1,5 ha szántó besorolású kb. 35 m széles, jelenleg is művelt terület. Az ingatlan Má-2 övezetbe tartozik, mely árutermelő gazdálkodásra alkalmas, növénytermesztés, az állattenyésztés, továbbá az ezekkel kapcsolatos lakófunkció, szolgáltatás, termékfeldolgozás, tárolás és agrárturizmus építményei létesíthetők, de az Má-2 övezetben nagy létszámú állattartótelep nem alakítható ki.
Övezeti előírásai: A telekosztással kialakítható legkisebb telek területe 5000 m2. Az 1500-5000 m2 közötti területű telken csak a növénytermesztés célját szolgáló legfeljebb 4,5 m gerincmagasságú fóliasátor, üvegház, és az azok üzemeltetéséhez szükséges épület, továbbá földdel borított pince létesíthető, a legalább 5000 m2 területű telken elhelyezhetők a lakófunkció kivételével a fent felsorolt gazdasági épületek.
Az épületeket a telek határától legalább 10 m előkert, oldalkert és hátsókert biztosításával lehet elhelyezni. Az építmények a telek legfeljebb 3%-os beépítésével szabadonállóan alakíthatók ki. A gazdasági épületek homlokzatmagasság átlaga legfeljebb 7,5 méter különálló lakóépület homlokzatmagasság átlaga legfeljebb 4,5 méter lehet.

További részletek

  • Övezeti besorolás: Má-2
  • Beépíthetőség:: 3 %
Ingatlan megközelítő helye a térképen (városrész)

Hasonló ingatlanok