Tárnok Iparterületén GKSZ-4 övezeti besorolású terület

  • 21361931_93732859_l
  • 21361931_93732860_l

Azonosító : 6315

Eladó 49,000,000 Ft - fejlesztési terület, ipari

Induló vállalkozások figyelmébe ajánljuk!
Tárnok Iparterületén, most rendkívüli feltételekkel eladó ez az 1 ha-os 50%-ban beépíthető GKSZ-4 övezeti besorolású terület.
Már a vételár 20 %-ának megfizetése után telephely fejlesztési pályázatba bevihető a teljes ingatlan értéke, oly módon, hogy a telek tulajdonosa társulna az ingatlan értékével a vállalkozáshoz. A fennmaradó vételár pedig megegyezés szerinti havi részletekben kerülne kiegyenlítésre. A további részletekről érdeklődjön irodánknál.
Igény esetén a mellette lévő, két külön helyrajzi számon lévő, egyenként szintén 1 ha-os terület is hozzá vásárolható.
Az ingatlan gépjárműforgalom szempontjából jó helyen, M7-os autópálya közvetlen közelében, onnan jól látható helyen fekszik. Jelenleg földúton közelíthető meg, a közművek közül a csatorna közvetlenül a telek előtt, a 20 KW-os villanyvezeték és a gáz kb. 50 m-re, a víz 200 m-re, a tüzivíz csatlakozás pedig 300 m-re található.

Az övezeten belül mindenfajta, nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épület, raktározás, kereskedelem, vendéglátás, szolgáltatás (szolgáltatással összefüggő olyan ipari tevékenység, melynek a környezeti terhelése nem haladja meg a lakóterületre előírt környezetvédelmi normákat) céljára szolgáló épület, szálláshely, szolgáltató épület, iroda, a gazdasági tevékenységi célú épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakások, parkolóház, üzemanyagtöltő, valamint kivételesen nem gyermekelhelyezésre és betegápolásra szolgáló intézmény, oktatási, egészségügyi, szociális épület, vagy egyéb közösségi szórakoztató funkciójú épületek, építmények is elhelyezhetők.

További részletek

  • Villany: utcában
  • Víz: utcában
  • Gáz: utcában
  • Csatorna: utcában
Ingatlan megközelítő helye a térképen (városrész)

Hasonló ingatlanok